streda 14. augusta 2013

Ako sa dostať ku pôžičke aj bez zamestnania?


Všetky informácie o dostupnej pôžičke pre nezamestnaných TU !!!



Byť nezamestnaný a získať výhodnú pôžičku u bankovej spoločnosti nie je vôbec jednoduché. So žiadosťou o pôžičku neuspeje žiadny nezamestnaný. K žiadosti o pôžičku je totižto potrebné dokladovať svoj príjem. Jedinou možnosťou pre tých čo nemajú stabilný príjem je obrátiť sa so svojím finančným problémom na niektorú z nebankových spoločností. Pôžičku pre nezamestnaných inak nazvanú aj pôžičku bez potvrdenia o príjme je možné získať bez akéhokoľvek dokladovania svojich príjmov. Pôžička je bezúčelová, a tak získané financie môžete využiť na čokoľvek. Požiadať o pôžičku môžu nielen nezamestnaní ale i mamičky na materskej dovolenke.

Výhody a nevýhody pôžičiek pre nezamestnaných
Pôžička pre nezamestnaných predstavuje pre nebankové spoločnosti veľké riziko, a preto je zúročená vyššou úrokovou mierou a k jej získaniu je potrebné ručenie ručiteľom alebo svojím hnuteľným či nehnuteľným majetkom.

Pri menších pôžičkách sa nemusíte obávať o svoj majetok. Sú totižto zvyčajne bez ručenia nehnuteľnosťou. Ak potrebujete požičať vyššiu sumu peňazí pravdepodobne sa nevyhnete založeniu svojej nehnuteľnosti. Nebanková spoločnosť si bude žiadať pri vysokej pôžičke zábezpeku buď formou zmenky alebo nehnuteľnosti.

Poskytovatelia pôžičiek pre nezamestnaných
K najznámejším poskytovateľom pôžičiek pre nezamestnaných patria nebankové spoločnosti ako Provident Financial, Cofidis, Cetelem, Ferratum a iné.
Ak máte záujem o pôžičku pre nezamestnaných ale neviete sa rozhodnúť, ktorá nebanková spoločnosť vám poskytne pôžičku s najvýhodnejšími podmienkami odporúčame porovnať si ich produkty pomocou ročnej percentuálnej miery nákladov (RPMN). Okrem RPMN je dôležité si zistiť aj výšku mesačných splátok, dobu splácania a celkovú výšku pôžičky. Taktiež si treba dať pozor na skryté poplatky a sankcie za omeškanie.

Pôžička pre nezamestnaných je často krát spojená s týmito skrytými poplatkami:
  • poplatky za správu a vedenie úverového účtu,
  • poplatky za prevody peňažných prostriedkov,
  • poplatky za posúdenia žiadosti o pôžičku,
  • administratívne poplatky,
  • poplatky za uzatvorenie zmluvy o pôžičke,
  • prvá navýšená splátka.

     zdroj:pozicka.sr

2 komentáre:

  1. Aké sú vaše finančné potreby? Poskytujeme pôžičky od minimálne 7 000 USD do maximálne 900 000 000,00 USD s pohodlným trvaním, ktoré sa pohybuje od 1 do 25 rokov pri veľmi zníženej úrokovej sadzbe 3%. Kontaktujte nás e-mailom: mrfrankpoterloanoffer@gmail.com
    Ďakujeme a tešíme sa na vašu rýchlu odpoveď.
    S pozdravom,

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chcel by som poďakovať spoločnosti Lapo Micro Finance za poskytnutie pôžičky. Niekoľkokrát som bol oklamaný, keď som sa snažil získať pôžičku, až som narazil na spoločnosť Lapo Micro Finance, ktorá mi poskytla pôžičku v hodnote 23 000 dolárov na starostlivosť o moje choré dieťa. Ak dnes potrebujete skutočného veriteľa, kontaktujte Lapo a nenechajte sa oklamať. Kontaktný e-mail: lapofunding960@gmail.com
    Whatsapp +447868753778

    OdpovedaťOdstrániť